FOTO'S VAN PROJECTEN:

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Blader eens door onze fotogalerij en zie met eigen ogen hoe wij ons vak uitoefenen. Als onze manier van werken en de resultaten u aanspreken, neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons over het project of over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren.


RENOVATIE KOZIJNEN EN DEUREN VAN EEN 100 JAAR OUD HUIS IN BURG-HAAMSTEDE:HOUTWERK DAKKAPEL VERNIEUWD EN HET HOUTWERK VAN  DE DAKGOOT IN STAD AAN HET HARINGVLIET:DAKRAAM GEPLAATST IN SLIEDRECHT:


BOEIDEEL IN ROTTERDAM VERVANGEN EN OPNIEUW AFGELAKT:


SCHUIFDEUREN GEPLAATST EN NETJES AFGEWERKT:DOUCHEDEUR VERVANGEN OUDE TONGE:

KEUKEN GEPLAATST IN ROTTERDAM:TOILET RENOVATIE N.A.V. LEKKAGE IN HENDRIK IDO AMBACHT:

STOOTBORDEN TRAP GEPLAATST IN HOOFDDORP:WONING VOORZIEN VAN EEN NIEUWE VOORDEUR MET AUTOMATISCHE VALDORPEL IN HALSTEREN:

 

TRAPRENOVATIE:TRAPRENOVATIE WILLEMSTAD:
ONDERKANT DOUCHECABINE HERSTELD N.A.V. LEKKAGE IN ROTTERDAM:N.A.V. LEKKAGE VANUIT DE BADKAMER DE MUREN OPNIEUW GEREPAREERD EN AFGEWERKT IN SOMMELSDIJK:

KOOF GEMAAKT BOVEN DE BOVENKASTEN VAN DE KEUKEN + STOOTBORDEN VAN DE TRAP AFGELAKT IN DIRKSLAND:SCHUTTING GEPLAATST IN GOUDSWAARD:

VOOR:                                                                                      NA:PLAFOND REPARATIE N.A.V. LEKKAGE IN DEN - BOMMEL:

ONDERHOUD SCHILDERWERK IN OUDE - TONGE:
SCHILDERWERK IN STAD AAN HET HARINGVLIET:

ZOUTEWELLE TIMMERWERKEN
Voor al uw onderhoud binnen en buitenshuis!
E-mailen
Bellen